Autiot raamit

Untitled

Päätin pari tuntia sitten, että laitan Saaristohuvila -blogin ovet kiinni. On jo pidemmän aikaa nyppinyt kirjoittaa pohjalle, joka on sidottu taloon ja paikkaan jonne emme tule jäämään. Joten – kun asia on sellainen jolle voi itse tehdä jotain – uusi blogi pystyyn samantien. Ei-mihinkään sidottu, koska uuttakaan elämää ei ole näköetäisyydellä.

Nimen keksimiseen käytin ehkä kokonaista kymmenen minuuttia. Valo, sitähän tässä etsitään! Sieltä kuuluisan tunnelin päästä.

Blogin aihepiirin jätän vielä kokonaan auki. Se saa tekeytyä omalla painollaan. Kuten paljas leiskakin. Sellaista elämäkin on, ei voi tietää miltä se näyttää huomenna.

Tervetuloa kyytiin, sekä vanhat että uudet blogiystävät!

– Taru

| kommentoi

Kategoria(t): alku, paskana

31 Comments »

  • Oi Kiitos kannustuksesta Annakreeta! :) Tässä kun on tätä ”välitilaa” vähän joka asian kanssa, niin nytpä on yksi vähemmän.

   Mä olen nopean toiminnan nainen, samantienhän se piti uusi tempaista tulille kun ajatus lähti liikkeelle :D

 1. Onnea uudelle blogille!

  ”Rakastan valoa,
  koska se näyttää minulle tien.
  Siedän silti pimeää,
  koska se näyttää minulle tähdet.”
  (tuntematon)

 2. Uusi blogi, toivottavasti myös uusi alku? Ainakin olet tehnyt blogille kauniit, yksinkertaiset raamit ja valinnut loistonimen! Tänne jäädään tsemppaamaan :)

  • No toivotaan, jos vaikka uusi alku tulisi muissakin asioissa. Niinku virran mukana :)

   Kiitos paljon! Hyvin yksinkertaisissa merkeissä lähdetään liikkeelle :)

  • Kiitos kovasti Saila!

   En ymmärrä mikä tätä WP:tä riivaa.. Jostain ihmeen syystä sinun sekä yhden toisen bloggaajan kommentit menevät järjestään suoraan moderointiin. Ja muut läpi kuin vettä vaan. En tajua. Mutta talteen kuitenkin tulevat, se on pääasia! :)

  • Piti oikein kaivaa tuubista. Ihan osuvaakin tekstiä ;D ”Mä jouduin siihen taloon. Siellä ollaan ja pysytään.” Niinhän me luultiin, juu.

   Ei muuta kun outoa valoa päin, missä se sitten kajastaakin ;)

   • Niin, ja tuo ”outo valo” tuli osoitteeseen vähän kuin olosuhteiden pakosta.. Valoon viittaavia URLeja ei meinannut löytyä vapaita, ei suomeksi, ruotsiksi eikä englanniksi. Mutta ”outo” sopiikin mulle oikein hyvin!

 3. Näinhän se on, että elämä on tätä tänään ja huomenna jotain muuta. Ja mikä tärkeintä, oikea elämä ei ole paikkaan sidottu. Minulle tuli blogistasi puolestani mieleen Samuli Edelmannin laulu, jossa hän kertoo ihanasta valosta. Ihanaa valoa sinulle jatkossakin!

 4. Voisin arvella, että tällä hetkellä tunne on samaan aikaan haikea, mutta helpottunut <3.

  Ja ihanan vapauttavaa, kun aihepiiriä ei ole rajattu mihinkään. Tulee mitä tulee, mutta mukana kuljetaan. Valoa kohti tottakai.

 5. Ihanaa! =) Napsautankin samalla email-ilmot päälle, kun en nykyisin ehdi/jaksa/muista seurata mitään reader-tyyppisiä juttuja, ja sen takia blogien seuraaminen yleensä on jäänyt valitettavan vähäiseksi..

Kommentoi toki!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s