Jotkut asiat muuttuu, jotkut ei

Saimaa

Ollaan tavallaan jo muutettu seuraavaan kämppään – tavallaan ei.

Homma on kuitenkin hanskassa ja hanskat tallella :) Muutettiin pari pvää sitten noin puolet vähistä kalusteista ja siirryttiin kissojen kanssa nukkumaan uuteen osoitteeseen. Kamoja viedään pitemmän ajan kanssa vain vähän kerrallaan, alkaen asumisen ja elämisen kannalta tärkeimmistä (ne muuten havaitsee hyvin asumalla ilman tavaroita). Ja satsi aina saman tien tarkoin harkituille paikoilleen, näin säästytään kokonaan laatikkohelvetiltä.

On myös helpompaa ja yksinkertaisempaa tarkastella, onko jokaikinen jäljellä oleva aivan varmasti tarpeellinen. Aina voi vähentää, vähästäkin. Esimerkiksi viimeisestäkin telkkarista päästiin jo, hiphei. Kuten myös kotiteatterista ja muista sen osaston vehkeistä. Emmittiin edestakaisin jo edellisen muuton yhteydessä, mutta otettiin silloin kuitenkin takkahuoneen töllö mukaan. Jos vaikka yhtäkkiä tahdotaankin katsella. Noh, eipä ole kiinnostanut. Pöytäkoneen näyttö riittää vallan hyvin satunnaiseen Areenan käyttöön. Vaikkei sinnekään ole muutamiin kuukausiin klikkailtu…

Kovin helppoa ja yksinkertaista, tai sitten ei ihan. Vaikka jälkikäteen voi varmasti olla polleana, että mehän tehtiin se taas, niin muutaman kerran on kyllä piipahtanut mielessä, että viiraako molemmilla päässä vai mitä hittoa :D Järjestää nyt näin pian uusi rääkki, kun muuttamiseen ei ole mitään oleellista / pakottavaa syytä. Ikään kuin ei olisi jo enemmän kuin riittävästi kipuja ja terveysongelmia, wtf. Ehkä (?) onkin tarve todistella itselleen, ettei tässä vielä haudassa olla. Että ollaan vielä olemassa ja tehdään kaksistaan mitä lystätään, itepähän ”maksetaan”. Tilanteet voi muuttua ääreispaljonkin, mutta jotkut asiat ei milloinkaan. Ajoittain (niinkö..?) hyvinkin kivikova itsepäisyys on näköjään yksi niistä. Onneksi se on kummallakin täsmälleen samanlainen, muuten voisi tulla vaikka tappeluja :D

Palaillaan taas!

ღღ Taru

Kuva yhdeltä lähistön rannoista, käsittelemätön puhelinräpsy Instagramistani. Tuo hetki ennen auringonlaskua oli suorastaan zenittävä (18.5.2016). Tavallaan yksinkertaistamista sekin – käyttää lähellä olevaa luontoa oleskelutilana. Luonnon kauneutta(kaan) ei tarvitse itse omistaa.

| kommentoi

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

16 Comments »

 1. Muuttaminen silloin tällöin on hyväksi, koska normaali ihminen karsii silloin tavaroitaan. Hamsteria ei auta mikään. Mutta ei sitä nyt tietenkään tarvii ehdoin tahdoin muutaman viikon välein muuttaa ihan vaan tavaraa karsiakseen ;-) Mutta if you can, then why not kuten taisin aikaisemminkin sanoa.

  Ja hyvä kun voitte siirrellä tavaroita pikku hiljaa, Useinhan muuttaminen pitää olosuhteiden pakosta suorittaa päivässä-parissa, jolloin siitä tulee sellainen urheilusuoritus, ettei se vähänkään raihnaisemmille ihmisille sovi.

  Hieno maisema taas kerran tuossa kuvassa!

  • Joo, hamsterilla on toisenlaiset ilot kuin karsiminen. Eipä sillä, pääasia että on itselle mieleiset ilonaiheet :)

   Kertarysäyksilläkin on puolensa, mutta räjähtävä muutto ei nyt sovi meille. Viikkoja on varattu ehkä jopa liikaa, mutta eipä pääse yllätyksetkään niin helposti taklaamaan. Perkules.

   Kiitos! On aateltu, josko joku pvä tempaistaisiin teltan kanssa tuohon yhdeksi yöksi. Katsotaan. :)

 2. Avauduin tästä blogista eroterapiana aiemmin… No, nyt on taas täti-ihminen liki yhtenä kappaleena ja muuttoa teettää. Isosti olen luopunut tavarasta -paitsi kirjastostani. (silmiään pyörittävä hymiö). Turhampanttikirjat olen poistellut jo aiemmin, mutta tieto- ja taidekirjat plus jokunen uusinnan kestävä romaani ovat vain oltava saatavilla vuorokauden ympäri. Siinä ei lähikirjasto auto. Eikä sielu olisi kotona, jos ei ole yhtä seinällistä kirjoja.

  Ne on ne kolme kovaa koota: Kirjasto, Kissat ja Kamera. Muita saa aina rahaa vastaan kaupasta, nuo on oltava hallussa.

 3. Ai niin. Näin puutarhurina olen kiteyttänyt tämän elämän (ylipäänsä elämän. mutta etenkin sen elämänvaiheen kun kaikki tuntuu menevän pieleen) seuraavaan lauseeseen: ”Elämä on ihan pelkkää kusta, paskaa, lietettä ja sontaa, mutta oikein kompostoituna se on erinomaista kasvualustaa.” Eli ei piä jiähä märkänemmään, pitää laittaa riittävästi kuiviketta ja ilmastavaa hakkelusta sekaan, niin hyvä siitä vielä tulee, ellei parempi.

 4. Sitä on tehtävä kuten parhaalta tuntuu! Aikuiset ihmiset, vapaita tulemaan ja menemään kuten haluavat. Eipä ole keltään pois sellainen ;)

  Verrattoman upea tuo kuva!

  Meillä on kuule videotykki edelleen samassa lootassa, jolla se muutti Jovelaan keväällä 2014 :D Ei olla sitä myyty, kun ei ole ajatus edes käynyt kaapin uumeniin tungetussa laatikossa sen enempää, kuin että jonain kivana kesäpäivänä me vielä pistetään pystyyn Jovelan yhden illan ja puolen yötä -takapihaleffateatteri. Onhan se hullua säästää vekotinta moiseen, mutta toisaalta se on ollut ajatuksena jo ennen muuttoa, niin pitäähän se saada tehdä ainakin sen kerran ja kun masinaa ei ole kukaan ehtinyt edes ottamaan laatikosta esille, ei sitä ole ehditty myyntiinkään laittaa. Täysi turhake nykyään, mutta jotkut ilot me vielä siitä otetaan irti :D

  • Juu, näin on, ei myö välitetä muiden mielipiteistä :) Tai edes tiedetä, kun ei koskaan kysytä, heh.

   Tavaroiden kanssa on niinkin, että erilaisissa paikoissa tarvitsee erilaisia asioita. Omakotitalossa eri juttuja kuin yksiössä, ja niin päin pois. Oli se Saaristohuvilakin aika orvon ja autiotalon oloinen, kun kaikki kalusteet ja kamppeet joita ei enää muualla tarvita tai saada kuljetettua, oli myyty tai lahjoitettu pois. Paljon riippuu tosiaan paikasta, mikä on ´tarpeetonta´. Ei teidän videotykki varmastikaan ole ollenkaan turha tai turhake, vaan tuo vielä paljon iloa siellä Jovelassa! :))

Kommentoi toki!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s