legs

#tunnelmasanoja – vaihteluvirkistys

Kun ulkokuorella on sittenkin jotain väliä. Virkistävää väliä.

. . . . . .

Tykkäättekö blogin uudesta leiskasta? Minua innostaa. Varsinkin, kun ideasta toteutukseen tupsahti vain muutamat sormien napsautukset. Nopeus on eteen sattuessaan ja luistaessaan pienesti-kärsimättömän ilo!

– Taru

p.s. Blogiin päätyy nyt myös osoitteella valoblogi.com

[artikkelikuva Pixabay]

| kommentoi
| anteeksi kuinka? #tunnelmasanoja – avaus

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

22 Comments

  1. Taru

   Kiitos Katja :)

   Mulle tuli merkillinen puuska päälle, että nyt-just-heti on luudittava ulkoasu(kin). Välillä näin, välillä ei vähääkään..

 1. Heli

  Tykkään kyllä, mutta myönnettävä on, että ensinäkemältä on aikkas sekava etusivu… ei oikein tiedä mikä on uusin juttu jne. Kuitenkin näyttää kivalta ja sun kuvat kun on niin ihania, niin kiva että niitä näkee useita heti saman tien! Kaippa tähän uuteen systeemiin tottuu pian. =)

  Hiukan myös hämmentää, että missään ei ole nappulaa, jossa lukis “lähetä kommentti”..???

  1. Taru

   Oi Kiitos Heli! Ja pientä muutosvastarintaa – hyvä hyvä :) Näin pitää ollakin, arvokasta palautetta <3

   Totta, etusivu on erilainen ja "erikoinen", ei sillä lailla "blogimainen". Vähän riippuu laitteesta, miten se näkyy. Mobiilivehkeillä tulee postaukset allekkain järjestyksessä, tietokoneen ruudulta taas vierekkäin ja vähän lomittain. Luullakseni (ja toivoakseni isosti myös) postaukset kuitenkin tulevat seurausohjelmiin kuten ennenkin. RSS-readerit, Bloglovin, Bloggerin lukulistat, jne. Postauksen suora linkki onkin sitten taas jo blogimaisempi :)

   Toi on kyllä _tosi pönttö toi kommentointinappula, siinä kun lukee "artikkeli", eikä "lähetä"… WordPressin bugi, johon en pääse käsiksi :/ Luultavimmin joku ohi menevä suomennoskämmi vain, kun tämä pohjamalli on vasta nyt kesäkuussa julkaistu. Jos ei ala korjaantumaan, niin täytyy kyllä itse laittaa viestiä niiden helppiin.

 2. rautalintu

  Olihan tämä kovin erilainen edelliseen nähden. Mulla on se hyvä puoli, että mulle tulee ilmoitus sähköpostiin uudesta postauksestasi, niin tiedän, mikä on uusin. :)

  1. Taru

   Kiitos, että olet tilannut <3 Myös WordPressin readerissa näkyy samalla tavoin kuin ennenkin.

   Toivotaan, etten nyt heittäytynyt liian taiteelliseksi. Olen tainnut jäädä vähän koukkuun, nimittäin muutokseen… Koko ajan pukkaa ideaa, mitä seuraavaksi vetäisi ns. päälaelleen :)

  1. Taru

   Kiitos Saara :D

   Kyllä mua vähän harmituttaa lukijoiden puolesta, jotka seuraavat blogeja muuta kautta kuin syötettä lukevilla palveluilla. Voi hetken ottaa, ennenkuin uuteen logiikkaan tottuu, kun onhan tuo vähän poikkeava.

   Mutta mutta, tällä myö nyt mennään, virkistyneenä ja uudistuneena :)

 3. Annukka

  Oo miten hieno! (Pakko myöntää, että olin ennakkoluuloinen, kun luin lukulistalle tupsahtaneen alkutekstin ja ajattelin, että ei voi olla auringonkukkabannerin voittanutta, mutta olikin kiva! Ja onneksi sulla säilyin profiilikuvana kumminkin toi iloisen keltainen kukkapari. Ellei sitten jo ole muuttunut, kun tähän vastaat :)).

  Voi kun itsekin saisin jostain revittyä muutosenergiaa. Sellasta ihan pientä vaan. Mutta just nyt olen kertakaikkisen tööt, kun tuntuu, että valuu kesä käsistä, eikä ikinä tuu loma ja aika, jolloin voisin tehdä mitä huvittaa.

  1. Taru

   Kiitos Annukka! Jaa-a, hmm, ei ainakaan oo suunnitelmissa vaihtaa profiilikuvaa ;D

   Nooo, hitsin usein kyllä joutuu “maksamaan”, jos ottaa pari tuntia johonkin erityisen kivaan ja inspiroivaan… Muu kun ei sillä välin katoa. Jos esim. nää muuttoon liittyvät hommat ei ala pian loppua, niin minä lopahdan. Nih. Terv. nimim. joka nivel tulessa. Taino, osa jäässä. Hehhee.

   Mulle loma on nykyään tuntematon käsite, mutta muistan vielä ton tunteen <3 Siihen ei auta mikään muu kuin loman saapuminen. Ei pikkukivat eikä mitkään. Eikä varsinkaan se, että jotkut muut on lomalla ja niillä kaikilla tuntuu olevan niin kamalan ihanaa ja murheetonta. Ainakin mua vähän ärsytti.

   <3 <3

  1. Taru

   Eikös olekin hauska… Taino, ärsyttävä ;D

   Itse asiassa laitoinkin jo WordPressin supporttiin viestiä. Kuten epäilinkin, en pääse tuon nakkulan tekstiin itse kiinni minkään koodin kautta, vaan se on ulkoasupohjan käännösongelma ja stiplu. Asia meni eteenpäin ja korjaantuu jossain vaiheessa :)

Kommentoi toki!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s