kakonsalo

Yhtenä yönä melkein telttailtiin

Yhtenä kauniina iltana pakattiin telttakamat autoon, illasta aamuvarhaiseen -suunnitelmalla, ja huristeltiin ihan kiukulla Kakonsalon luontoalueelle. Taino, kiukulla ja kiukulla, tiet perille eivät ihan mahdollista ´kiukkuista´ ajoa, kuten olen ennenkin maininnut :D

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Linnut hoilottivat ja kalat loiskivat. Yhtään linnunääntä ei tosin tunnistettu. Äänistä päätellen jotakin isompia torvensoittajia.

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Ihana tyyneys. Edes puhelimen ääntä ei tarvitse sulkea, koska puhelin ei toimi.

Kakonsalon luontoalue

Onneksi mentiin, nähtiin ja koettiin rauha. Kumma juttu, että spontaanit touhut inspiroivat ja virkistävät kovasti, vaikka miten uuvuttaisi noin muuten. Kunhan vaan on tarpeeksi itseä kiinnostavaa ja justiinsa siihen hetkeen kehiteltyä… Kuten meille kaikenlaiset luonnonpaikat – autuutta suorastaan.

(Yksi päivä muuten käytiin “tosta vaan” ja kylmiltään ekaa kertaa Venäjälläkin. Mutta se on jo aivan toinen juttu, Venäjä. Tulen varmasti palaamaan asiaan :)

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Mutta kuinka Kakonsalossa yöpymisen kävikään?

Ensiksi lämpötila lähti painumaan nollaa kohti jo silloin kahdeksan maissa, sääennusteista huolimatta (varsinaisia vitsejä nekin, ainakin välillä). Sitten juu vai ei -pohdinnat saivat vastauksen hämärän oloisesta porukasta, joka liittyi seuraamme, vaikkei liittynytkään. Joistain vain tietää, ettei välttämättä olla hyvällä asialla, tai sillain mielenkiintoisella tavalla outoja.

Ei olla erityisen pelokkaita ihmisiä, mutta ei yhtään huvittanut ajatus retkikirves tyynyn alla torkkumisesta. Toisekseen tämmöisille reissuille mennään olemaan omassa rauhassa. Ei vieraiden ihmisten toimia tarkkailemaan, tai jonkun (muun) kanssa pulputtamaan. Sitä saa ja voi harrastaa muulloinkin.

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Kakonsalon luontoalue

Niinpä ajettiin yöllä takaisin kämpille, telttaa pystyttämättä, kaunis kuutamo oppaanamme <3

Kakonsalon luontoalue

Kivaa oli käydä, kiitos taasen Kakonsalo!

– Taru

| kommentoi

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

8 Comments

  1. Taru

   Niinpä, kuun valossa oli paljon, paljon kivempi ajella kuin esmes mustassa vesisateessa :) Sellanen keli on pari kertaa ollut läpi yön ajeluissa. Vitsit, että moinen säkkipimeys pistää väsyttämään entisestään. Kuutamo sensijaan oli pelkkää tunnelmaa, ei tosiaan haitannut kukaan eikä mikään <3

 1. Anu

  Niin kaunis paikka ja upeita kuvia:) Harmillinen juttu, että ette pääseet nyt kunnolla nauttimaan telttareissusta. Tiedän tuon tunteen, kun hoodeille paikkaa porukkaa, johon ei ihan luota. Ei tee mieli paljon jäädä patsastelemaan ja miettimään sujuuko elo ja olo vai ei.
  Mutta onneksi tuonne kauniisiin maisemiin voi palata :)
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  1. Taru

   Juu, ei huvittanut telttailut enää yhtään. Mutta juuri näin, onneksi voi palata, että ei sinällään mittään vahinkoa tai harmia :)

   Kiitos ihana Anu <3 Paljon voimaa ja tsemppiä uuteen viikkoon! Meillä se alkaakin yllättäen eläinlääkärillä aamulla. Voi että näitä sairausmurheita. Höh ja pöh.

 2. Vanha Jäärä

  Nojoo, ei mua huvittais telttailla vaikka lähistöllä hengailis ihan luotettavan ja asiallisen oloisia ihmisiäkin. Yllättäen leirintäalueet ei oo mun juttu ;-) Mutta kauniita maisemia taas kerran. Eihän niitä teltassa nukkuessaan tai valvoessaan näe kumminkaan, joten parempi ihailla luontoa vaan päiväsaikaan ja mennä omaan sänkyyn nukkumaan :-)

  1. Taru

   Kiitos! Näin on, kyllä ihmisen rauhassa pitää saada olla. Ainakin meidän introvertinpuoleisten ihmisten ;D

   Loogisesti ajateltu. Ja myös toisin päin voi tehdä; me ollaan pari kertaa yövytty omalla takapihalla teltassa, käymättä missään. Hieman vain oudohkoja tyyppejä ;)

Kommentoi toki!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s