Pohjoisempia tuulia

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Olinkin tämän viikon Oulussa työmatkalla. Optimistisesti arvelin, että iltaisin puuhastelen ja luuhastelen into pinkeänä kaikkea kivaa. Niinpä otin matkaan Miähen sekä kameran. No joo – ehdinhän mä lähtöpäivänä noin vartin verran räpsiä Torinrannassa :D (sieltä kaikki yllä olevat otokset). Miähellä taisi olla aikas tylsää notkua yksin hotellilla, mutta saatiin sentään nukkua yhdessä. Erossa kun ei millään tahdota olla. Yhtään.

Kainuun halki kulkeminen sattui olemaan erityisen tunnelmallista. Kameraa en kerinnyt kaivella, mutta pari puhelinkuvaa jäi muistoksi:

Kainuu

Ei ollut menomatkalla hämärä väritöntä, ei! Hitsin pimpulat, että oli komeita vaaramaisemia. Ihan kuin tuntureita <3 Vähän harmi ettei ollut sitä aikaa, mutta verkkokalvojen muistiin jäi mahdottoman kauniita kuvia. Semmoisia, joita tahtoisi selailla monta kertaa. Ehkä täytyy seuraavaksi ”tilata” jonkinlainen Lapin reissu. Mahdollisuus, joka vain tupsahtaa nenän eteen ja veisi sinne pitkästä aikaa. Poistaisi tai lievittäisi hidasteita, kuten pitkät matkat :)

Talviterkkulein,

– Taru

| kommentoi

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

Kategoria(t): kaupunki, pienet ilot

9 Comments »

 1. Ihania talvitunnelmia matkalta! Myös Oulusta sait kutsuvia näkymiä, vaikka aika olikin kortilla. Kunpa pääsisitte pian Lappiin, ja saisit kuvatakin rauhassa. :) P.S. Paita ja peppu -parisuhteenne kuulostaa aina yhtä suloiselta! ;)

  • Kiitos paljon!

   Lappiin olisi tosiaan kiva lähteä :) En ainakaan muistaakseni ole koskaan käynyt napapiirin tuolla puolen talvisaikaan. Keväällä, kesällä ja syksyllä vain. Pari varsin houkuttelevaa majoituspaikkaakin olisi suorastaan tyrkyllä, mutta kun. Matkanteko, aika, kissojen hoito, ja mitä näitä järjestelykysymyksiä nyt onkaan. Mutta, eihän sitä koskaan tiedä. Ehkä vähintään jonain talvena :))

   p.s. Kiitti :D Tällasia me vaan ollaan :D

  • Torinranta oli kyllä tunnelmallinen :) Muutakin kuvauksellista olisi varmasti ollut, ainakin sillä perusteella mitä taksin ikkunasta tiirailin aamuisin ja iltaisin. Edellisestä Oulusssa käynnistä on niin kauan, etten enää muistanut mitään. Mulla on myös taipumus sekoittaa kaupunkeja toisiinsa, etenkin Suomessa. Varmaan ihan liian paljon kiertänyt, varsinkin lapsuudessa :)

   Pannukakkutalo. Pitääkin selvittää jos / kun menen uudemman kerran, ja katsastaa mikä se on. En nääs ole varma näinköhän.

  • Mä tiedätkö muistelinkin, että sulla taisi olla blogissakin kuva just tuolta..? Varmana monin verroin kivempi paikka kesäaikaan. Ainakin terdellä vois nyt tulla pikkasen kylymä :)

Kommentoi toki!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s