oulu_aitanovi

Pohjoisempia tuulia

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Oulu

Olinkin tämän viikon Oulussa työmatkalla. Optimistisesti arvelin, että iltaisin puuhastelen ja luuhastelen into pinkeänä kaikkea kivaa. Niinpä otin matkaan Miähen sekä kameran. No joo – ehdinhän mä lähtöpäivänä noin vartin verran räpsiä Torinrannassa :D (sieltä kaikki yllä olevat otokset). Miähellä taisi olla aikas tylsää notkua yksin hotellilla, mutta saatiin sentään nukkua yhdessä. Erossa kun ei millään tahdota olla. Yhtään.

Kainuun halki kulkeminen sattui olemaan erityisen tunnelmallista. Kameraa en kerinnyt kaivella, mutta pari puhelinkuvaa jäi muistoksi:

Kainuu

Ei ollut menomatkalla hämärä väritöntä, ei! Hitsin pimpulat, että oli komeita vaaramaisemia. Ihan kuin tuntureita <3 Vähän harmi ettei ollut sitä aikaa, mutta verkkokalvojen muistiin jäi mahdottoman kauniita kuvia. Semmoisia, joita tahtoisi selailla monta kertaa. Ehkä täytyy seuraavaksi “tilata” jonkinlainen Lapin reissu. Mahdollisuus, joka vain tupsahtaa nenän eteen ja veisi sinne pitkästä aikaa. Poistaisi tai lievittäisi hidasteita, kuten pitkät matkat :)

Talviterkkulein,

– Taru

| kommentoi

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

9 Comments

 1. Mielekäs miellekartta

  Ihania talvitunnelmia matkalta! Myös Oulusta sait kutsuvia näkymiä, vaikka aika olikin kortilla. Kunpa pääsisitte pian Lappiin, ja saisit kuvatakin rauhassa. :) P.S. Paita ja peppu -parisuhteenne kuulostaa aina yhtä suloiselta! ;)

  1. Taru

   Kiitos paljon!

   Lappiin olisi tosiaan kiva lähteä :) En ainakaan muistaakseni ole koskaan käynyt napapiirin tuolla puolen talvisaikaan. Keväällä, kesällä ja syksyllä vain. Pari varsin houkuttelevaa majoituspaikkaakin olisi suorastaan tyrkyllä, mutta kun. Matkanteko, aika, kissojen hoito, ja mitä näitä järjestelykysymyksiä nyt onkaan. Mutta, eihän sitä koskaan tiedä. Ehkä vähintään jonain talvena :))

   p.s. Kiitti :D Tällasia me vaan ollaan :D

  1. Taru

   Torinranta oli kyllä tunnelmallinen :) Muutakin kuvauksellista olisi varmasti ollut, ainakin sillä perusteella mitä taksin ikkunasta tiirailin aamuisin ja iltaisin. Edellisestä Oulusssa käynnistä on niin kauan, etten enää muistanut mitään. Mulla on myös taipumus sekoittaa kaupunkeja toisiinsa, etenkin Suomessa. Varmaan ihan liian paljon kiertänyt, varsinkin lapsuudessa :)

   Pannukakkutalo. Pitääkin selvittää jos / kun menen uudemman kerran, ja katsastaa mikä se on. En nääs ole varma näinköhän.

  1. Taru

   Mä tiedätkö muistelinkin, että sulla taisi olla blogissakin kuva just tuolta..? Varmana monin verroin kivempi paikka kesäaikaan. Ainakin terdellä vois nyt tulla pikkasen kylymä :)

Kommentoi toki!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s