Juhlapyhättömän juhla-aika

Kakonsalo

Hämyisiä pysäkkejä

Avoin kinttupolku

Lähiluonto

Kakonsalo

Taikasumuja ja hämyjä

suo ja ruovikko

Hämyisiä pysäkkejä

Kuksakahvit

Lähiluonto

Meille Miähen kanssa ´joulu´ on vain jono päiviä joulukuussa. Luonteeltaan kuten muutkin päivät. Mitä tahansa voi tapahtua, toteuttaa, tulla eteen, tai olla tapahtumatta. Juhlapyhättömyys ilmentää minulle vapautta. Oman henkilökohtaisen valinnan vapautta.

Kummallakaan ei myöskään enää ole elossa sellaisia lähiomaisia, jotka viettäisivät tai haluaisivat viettää joulua. Näin ollen kukaan ei (tiettävästi) edes loukkaannu tavastamme skipata kaikki yleiset juhlapäivät. Perinteitäkään ei tule häväistyä, koska niitäkään ei ole.

Noin muutenkin kannatan sitä, että juhlia tai juhlistaa voi silloin kun huvittaa. Ihan mitä vaan, tai täysin ilman syytä. Eniten diggaan jälkimmäistä.

Eilen 21.12. oli kuitenkin merkittävä päivämäärä! Vähän niinkuin ”Valon nimpparit”, koska tästä eteenpäin päivät valostuvat jälleen. Sen kunniaksi täytin postauksen viime kesänä otetuilla valokuvilla :)

Iloista ja makoisaa joulua kaikille jouluihmisille, ja meille muille mahdollisimman paljon kaikkee muuta ihanuutta!

ღღ

– Taru

| kommentoi

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

12 Comments »

 1. Ihania kuvia! Onneksi nyt mennään valoa kohti, vaikkakin minuutin kerrallaan, mutta kuitenkin. Täällä joulu otetaan vastaan keskimääräistä lungimmin ja siitä minä niin kovin olen ilahtunut! Mukavaa joulun aikaa teille sinne ❤︎

 2. Pikaista päivien pitenemistä ja valoisuutta teille niin konkreettisesti kuin vertauskuvallisestikin!

  Jos on joku turhista turhin juhlapäivä, niin se on kyllä uusi vuosi. Jees, maapallo kiertää auringon about vuodessa, mutta mitä sitten? Kuka on päättänyt että uusi kierros alkaa juuri ensimmäinen tammikuuta ja mitä ihmeen juhlimista siinä on? Ei tosin 80%:lla joulun juhlijoistakaan taida olla hajuakaan miksi sitä vietetään…osalle ihmisistä vaan on tärkeää juhlia JUST silloin kuin kaikki muutkin. Onneksi te olette omanlaisianne! :-)

  • Kiitti :)) Samoin sinne!

   Näinpä. Vielä turhempaa on lähetellä turhuuden vuoksi raketteja eläimien kauhuksi ja luonnon roskaksi. Noh. Kukin tavallaan. Me ainakin joo ihan ikiomilla tavoillamme :) Erityisesti joulun ja uuden vuoden ajoiksi voisi kadota vaikkapa kuuhun, jotta voisi täysin rauhassa harrastaa niitä omia juttuja :D

 3. Voi Taru! Miten hauskaa että löysin sut täältä ihanasta valostasi. Jotkut jäävät mieleen, sinä jäit. Oma blogini on ollut hiljaa jo muutaman vuoden. Myös minun tieni vei pois Uudeltamaalta, kaupungin pölyihin (toistaiseksi). Inspiroduin ihan todella sinun rohkeudestasi hypätä uusille poluille. Jään matkaamaan kanssasi <3

  • Moiii! Onpa kivaa, että löysit! Sinäkin jäit mieleen, ja olen joskus miettinyt että mitähän sulle kuuluu ❤

   Nonni, säkin olet lähtenyt Porvoosta. Paljon onnea ja parhautta uusiin tuuliin! Me ollaan tänä vuonna muutettu kaksi kertaa. Mutta koska väliaikaista kaikki on vain, niin uusia suuntauksia on jälleen ilmassa :D Toteutuksista ei niin varmoja tietoja; elämä kuljettakoon ja intuitio valitkoon mahdollisuuksista :)

   Ihanaa, että hyppäsit matkaan ❤

Kommentoi toki!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s