Puulinnut patterin välissä

Navetanvintin ”aarreaitasta” on parikin kertaa pistänyt silmään tällainen puinen lintu. Kaunislinjainen, mutta ehkä vähän turhakkeen tapainen (oikeasti korttien säilytysteline, tms?). Se on kuitenkin puhutellut ja kutsunut jostain kummallisesta syystä.

Erilaisen puulinnun tarina

Tänään esine pulpahti näkemättä mieleeni ja koin selkeästi mitä se sanoo. Tuo lintuhan on kuin elämä! Käytössä nuhjaantunut ja kulunut, kulmia rikki sieltä täältä, väri pölyinen, kunnes taas puhdistuu ja virkoaa. Näkyvästi särkynyt ja liimattu lukemattomia kertoja, mutta kiiltää ja säihkyy, kun vain katsoo sitä aitoudessaan. Pyrkii aina takaisin pystyasentoon, vaikka välillä heitellään nurinniskoin paskaiseen vintin nurkkaan. Linkuttaa, muttei suostu kaatumaan. On pitkä historia, mutta ei elä menneisyydessä. Ei välitä vaikka on jo vähän väsähtänyt, vaan tahtoo tuottaa iloa, itselle ja muille. Rikkinäisellä on vielä monta tarkoitusta toteutettavana. Eri tavoin ja toisella lailla, aina entistäkin luovemmin. Ihan kuin mun tehtävä tällä pallolla.

Erilaisen puulinnun tarina

Kun turhakkeelle luo tarinan, se ei enää olekaan turhake. Siitä tulee muistutin. Niitä heikkoja hetkiä varten, joita meille kaikille väistämättä tulee.

Erilaisen puulinnun tarina

Enhän mä voi pistää tätä mäkeen tai kiertoon, tai jättää vintille virumaan. Tervetuloa sisälle, paloautonpunainen muistutinlintu ❤️

– Taru

| kommentoi

| seuraa: RSS | Instagram | Bloglovin | Blogkeen | Blogipolku | Blogit.fi

Kategoria(t): kierrätys, vaihtoehtoinen

Tagged as:

8 Comments »

  1. Mun tuli heti ekasta kuvasta mieleen satu rumasta ankanpoikasesta ja teki mieli ottaa lintu syliin ja silittää pitkää kaulaa.
    Niin symppis ja haluaa ihan selvästi kuulua teidän perheeseen <3

    • Niin minustakin <3 Lintusen pitää ehdottomasti päästä ihan kunniapaikalle. Tosi sympaattinen tapaus, jotenkin sellainen rakastettava ja hyvyyttä tuova :)

  2. Eikö, hauska lintu. Mäkään en muista aikaisemmin törmänneeni. Ehkäpä voi olla joko talon alkuperäisen väen taikka jonkun muun paikallisen tekemä, ken tietää. Tässä ei ole puumerkkejä tms, kuten joissain muissa esineissä täällä.

    Käyttötarkoitus on myös mysteeri. Ekaksi tuli vaan mieleen, että linnulle muodostuisi ikään kuin pyrstö, jos noihin väliköihin laittaisi vaikka postikortteja. Tai miksei muuten servettejäkin.

    Kiitos paljon :)

Kommentoi toki!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s